пластични карти за играње

Italian, Italiano
Hong Tai Printing Co., Ltd.
тел: +886-6-3841188
факс: +886-6-3842610
Адреса: NO.26 Ka Ji 1st Rd., An Nan Dist., Tainan, Taiwan
лице за контакт: Wei-Chien Su, Ext.: 208
Вие сте тука: Насловна -> Мапа на сајтот
Hong Tai Printing Co., Ltd. е еден од реномирани производители, добавувачи и извозници на пластични карти за играње, со една фабрика во Taiwan. Со години на работно искуство во линија на одлуки, ние се познати за нашите извонредни перформанси во индустријата. Ние се помогна како една од водечки бренд во Taiwan. Ние постојано се надградуваме нашите производи да ги исполнуваат меѓународните стандарди. Ние сме тим од професионалци, кој предвидува навремени испораки со висок quality.Our искреноста и им помогна на напорна работа ни одговара нашиот квалитет со меѓународните стандарди.
Мапа на сајтот
Нашата искреност и напорна работа ни помагаат да одговара на квалитетот на нашите

пластични карти за играње

со меѓународните стандарди. Според различни видови на производство барања, ние нудиме услуги совршен за вас.