одбор Игри

Italian, Italiano
Hong Tai Printing Co., Ltd.
тел: +886-6-3841188
факс: +886-6-3842610
Адреса: NO.26 Ka Ji 1st Rd., An Nan Dist., Tainan, Taiwan
лице за контакт: Wei-Chien Su, Ext.: 208
Вие сте тука: Насловна -> изложба
Hong Tai Printing Co., Ltd. е еден од реномирани производители на пластични карти за играње во Taiwan. Со години на работно искуство во линија на одлуки, ние се познати за нашите извонредни перформанси во индустријата. Ние постојано се надградуваме нашите технички вештини и професија умешност, практично знаење за да се исполнат очекувањата на нашите клиенти. Ние сме тим од професионалци, кој предвидува навремени испораки со висок квалитет. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да соодветствуваат со нашите квалитет со меѓународните стандарди.
изложба
Visiting
1.Spielwarenesse
1st January – 4th February 2018, Nuremberg, Germany

2.Cannes Festival International Jeux
22nd -25th February 2018, Cannes, France

3.UK Games Expo
1st- 3rd June 2018, Birmingham, UK

4.Gen Con
2nd- 5th August 2018, Indianapols, USA

5.International Spieltage SPIEL’18
25th- 28th October 2017, Essen, Germany

Тоа е нашата сила за производство со најдобар квалитет и најконкурентна цена. Ако сте заинтересирани за некој тонажа на нашите

пластични карти за играње

или било кој други прашања со мувла развој, Ве молиме слободно да контакт.