Образовни картички

Italian, Italiano
Hong Tai Printing Co., Ltd.
тел: +886-6-3841188
факс: +886-6-3842610
Адреса: NO.26 Ka Ji 1st Rd., An Nan Dist., Tainan, Taiwan
лице за контакт: Wei-Chien Su, Ext.: 208
Hong Tai Printing Co., Ltd. што е најголем производител и извозник кои специјализираат во Образовни картички in Taiwan. Нашата компанија во сопственост на напредни техники, занает и опрема со совршена методи на испитување. Квалитетот е сигурен. Повеќе стилови, ве молиме да контактирајте не токму сега!
 • сопствени карти за играње - EQ79-EE01
  EQ79-EE01 : сопствени карти за играње
  •образование картички Дејвид про
  •она што може да направите за да се заштеди енергија и спаси земјата. почнете денес!
  • офсет печат
  • материјал: п.п. транспарентен
  • дебелина: 0.7 mm
  • картичка големина: 79.5 × 117mm
  • кутија големина: 87 × 129 × 37mm
  • пакување: покритие (во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија)во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • картички игри - EQ80-LA03
  EQ80-LA03 : картички игри
  •образование картички Дејвид про
  •Македонски и мандарина збор на страна, спроти збор се наоѓа на задната
  • нешто што го правиме најмногу во еден ден е донесување на одлуки. научат речник и направи подобро решение
  • офсет печат
  • материјал: П.п. бела 11 парчиња 10 картички
  • дебелина: 0.7 mm
  • картичка големина: 80 × 80mm
  • кутија големина: 90 × 90 × 37mm
  • пакување: покритие (во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија)во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • играње карти игри - EQ80-LE01
  EQ80-LE01 : играње карти игри
  •образование картички Дејвид про
  •поговорки во англиски и мандарина со појавување илустрација
  • седат и да научат од искуството и знаењето на човештвото од поговорки
  • офсет печат
  • материјал: П.п. бела 11 парчиња 10 картички
  • дебелина: 0.7 mm
  • картичка големина: 80 × 80mm
  • кутија големина: 90 × 90 × 37mm
  • пакување: покритие (во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија)во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • игра игра со карти - EQ80-LF02
  EQ80-LF02 : игра игра со карти
  •образование картички Дејвид про
  • овошје име на англиски јазик и мандарина. совршен за учење на јазик.
  • Карактеристики намалување на површината на секој плод на грбот.
  • офсет печат
  • материјал: П.п. бела 11 парчиња 10 картички
  • дебелина: 0.7 mm
  • картичка големина: 80 × 80mm
  • кутија големина: 90 × 90 × 37mm
  • пакување: покритие (во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија)во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • печати сопствени карти за играње - EQ57-EC04
  EQ57-EC04 : печати сопствени карти за играње
  •образование картички Дејвид про
  •10 малку совети кои е корисно во секојдневниот живот
  • (4)се состои од совети за електрични апарати и лична нега
  • офсет печат
  • материјал: п.п.
  • дебелина: 0.7 mm
  • картичка големина: 57 × 87mm
  • кутија големина: 67 × 98 × 37mm
  • пакување: покритие (во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија)во брановидни хартија + ПВЦ слајд кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
Нашите

Образовни картички

одговара на строги норми за квалитет на меѓународниот пазар. Квалитетот е нешто што се земе во нашите чекор, за тоа е неодвоив дел од десната однесување и работа етика. Нашите стандарди за квалитет дејствува како клупата марка за целата индустрија.