јасно играње карти

Italian, Italiano
Hong Tai Printing Co., Ltd.
тел: +886-6-3841188
факс: +886-6-3842610
Адреса: NO.26 Ka Ji 1st Rd., An Nan Dist., Tainan, Taiwan
лице за контакт: Wei-Chien Su, Ext.: 208
Hong Tai Printing Co., Ltd. специјализирана за производство, снабдување и извоз јасно играње карти, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • јасно карти за играње - TPC8A-01
  TPC8A-01 : јасно карти за играње
  •функција:голф замав форма во триаголник облик
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 70 * 80mm
  • кутија големина: 87 * 87 * 25mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички на палубата во дијамант ps кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • невидливи карти за играње - TPC8A-02
  TPC8A-02 : невидливи карти за играње
  •Функција:Кинески оперски маски во форма на триаголник
  •УВ офсет печатење
  •Не можам да видам низ броевите поради професионалното печатење
  •Трајни и водоотпорни
  •Материјал:ПВЦ транспарентен
  •Големина на картичката:70*80мм
  •Големина на кутија:87*87*25мм
  •Дебелина:0.28мм
  •Пакување:54 карти за колор во дијамант PS кутија
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени

 • невидливи играње карти - TPC8B-02
  TPC8B-02 : невидливи играње карти
  •Кул девојка Марија игра картички во круг форма
  •УВ офсет печатење
  •Не можам да видам низ броевите поради професионалното печатење
  •Трајни и водоотпорни
  •Материјал:ПВЦ транспарентен
  •Големина на картичката:80*80мм
  •Големина на кутија:87*87*25мм
  •Дебелина:0.28мм
  •Пакување:54 карти за колор во дијамант PS кутија
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени
 • играње карти пластични - TPC8B-03
  TPC8B-03 : играње карти пластични
  •делфинот дизајниран играње карти во тркалезна форма
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 80 * 80mm
  • кутија големина: 87 * 87 * 25mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички на палубата во дијамант ps кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • пластични обложени картите за играње - TPC8B-04
  TPC8B-04 : пластични обложени картите за играње
  •играње карти во тркалезна форма со елегантен пеперутка дизајн
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 80 * 80mm
  • кутија големина: 87 * 87 * 25mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички на палубата во дијамант ps кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • професионални картите за играње - TPC8B-05
  TPC8B-05 : професионални картите за играње
  •играње карти во тркалезна форма со симпатична крава и патка дизајн
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 80 * 80mm
  • кутија големина: 87 * 87 * 25mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички на палубата во дијамант ps кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • јасна пластични карти за играње - TPC8B-06
  TPC8B-06 : јасна пластични карти за играње
  •Играње карти во круг форма со шарени тропски риби дизајн
  •УВ офсет печатење
  •Не можам да видам низ броевите поради професионалното печатење
  •Трајни и водоотпорни
  •Материјал:ПВЦ транспарентен
  •Големина на картичката:80*80мм
  •Големина на кутија:87*87*25мм
  •Дебелина:0.28мм
  •Пакување:54 карти за колор во дијамант PS кутија
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени
 • ПВЦ карти за играње - TPC63-01
  TPC63-01 : ПВЦ карти за играње
  •покер големина играње карти со денар, цвет сонцето 3 карти сочинуваат 1 комплетна слика
  • 3 cards make up 1 complete picture
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 63 * 88mm
  • кутија големина: 99 * 73 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички во п.п. кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • играње покер картички - TPC63-03
  TPC63-03 : играње покер картички
  •покер големина играње карти со иницијал на нашето име на фирма
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 63 * 88mm
  • кутија големина: 99 * 73 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички во п.п. кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • покер игра карти - TPC63-04
  TPC63-04 : покер игра карти
  •покер големина играње карти со ликови кловн е
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 63 * 88mm
  • кутија големина: 99 * 73 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички во п.п. кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • покер игра карти - TPC63-LB01
  TPC63-LB01 : покер игра карти
  •покер големина играње карти со кошарка игра дизајн
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 63 * 88mm
  • кутија големина: 99 * 73 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички во п.п. кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • транспарентни карти за играње - TPC57-01
  TPC57-01 : транспарентни карти за играње
  •мост големина играње карти со шарени тропски риби дизајн
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 57 * 87mm
  • кутија големина: 99 * 69 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички во п.п. кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • картички игра - TPC57-02
  TPC57-02 : картички игра
  •мост големина играње карти со пеперутка дизајн
  • центар пеперутка е полу - транспарентен печатени
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 57 * 87mm
  • кутија големина: 99 * 69 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
 • картичка игра - TPC57-03
  TPC57-03 : картичка игра
  •мост големина играње карти со коњи дизајн
  • коњи е полу - транспарентен печатени
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 57 * 87mm
  • кутија големина: 99 * 69 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
 • картичка игра - TPC57-04
  TPC57-04 : картичка игра
  •мост големина играње карти со глувчето крие во сирење
  • рамка е полу - транспарентен печатени
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 57 * 87mm
  • кутија големина: 99 * 69 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички во п.п. кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
 • ПВЦ играње карти - TPC57-06
  TPC57-06 : ПВЦ играње карти
  •мост големина играње карти со црна - соочуваат лопатарка прифатија во Тајван територија
  • УВ офсет печат
  • не може да се види преку бројки се должи на нашите професионално печатење
  • издржлив и водоотпорен
  • материјал: ПВЦ проѕирна
  • картичка големина: 57 * 87mm
  • кутија големина: 99 * 69 * 22mm
  • дебелина: 0.28 mm
  • пакување: 54 картички во п.п. кутија
  • ОЕМ и ODM наредби се добредојдени
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

јасно играње карти

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.