Italian, Italiano
Hong Tai Printing Co., Ltd.
тел: +886-6-3841188
факс: +886-6-3842610
Адреса: NO.26 Ka Ji 1st Rd., An Nan Dist., Tainan, Taiwan
лице за контакт: Wei-Chien Su, Ext.: 208
Вие сте тука: Насловна -> производи ->

 • Јасна картичка за одбор игра - CCG63-CC01
  CCG63-CC01 : Јасна картичка за одбор игра
  ★НОВО★
  Јасна карта за игра со кинески карактер за развој

  •Нова генерација карти за играње на табла со“Кинески карактер развој”дизајн
  •Недостаток на идеи?Барате нови ресурси?Еве еден сосема нов материјал кој ќе ја направи вашата игра повозбудлива,
  •УВ офсет печатење+УВ-слој
  •Материјал:ПВЦ
  •Дебелина:0.28мм
  •Големина на картичката:63 x 88mm
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени

 • Јасна картичка за одбор игра - CCG63-TT01
  CCG63-TT01 : Јасна картичка за одбор игра
  ★НОВО★
  Јасна карта за одбор на игра со премин на времето(Сезона)

  •Нова генерација карти за играње на табла со“Транзиција на времето(Сезона)”дизајн
  •Недостаток на идеи?Барате нови ресурси?Еве еден сосема нов материјал кој ќе ја направи вашата игра повозбудлива,
  •УВ офсет печатење+УВ-слој
  •Материјал:ПВЦ
  •Дебелина:0.28мм
  •Големина на картичката:63 x 88mm
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени

 • Јасна картичка за одбор игра - CCG63-TT02
  CCG63-TT02 : Јасна картичка за одбор игра
  ★НОВО★
  Јасна карта за одбор на игра со премин на времето(Еден ден)

  •Нова генерација карти за играње на табла со“Транзиција на времето(Еден ден)”дизајн
  •Недостаток на идеи?Барате нови ресурси?Еве еден сосема нов материјал кој ќе ја направи вашата игра повозбудлива,
  •УВ офсет печатење+УВ-слој
  •Материјал:ПВЦ
  •Дебелина:0.28мм
  •Големина на картичката:63 x 88mm
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени
 • Јасна картичка за одбор игра - CCG63-CW01
  CCG63-CW01 : Јасна картичка за одбор игра
  ★НОВО★
  Јасна карта за одбор на игра со сложен збор(Англиски)

  •Нова генерација карти за играње на табла со“Слободни зборови(Англиски)”дизајн
  •Недостаток на идеи?Барате нови ресурси?Еве еден сосема нов материјал кој ќе ја направи вашата игра повозбудлива,
  •УВ офсет печатење+УВ-слој
  •Материјал:ПВЦ
  •Дебелина:0.28мм
  •Големина на картичката:63 x 88mm
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени
 • Јасна картичка за одбор игра - CCG63-AC01
  CCG63-AC01 : Јасна картичка за одбор игра
  ★НОВО★
  Јасна карта за одбор на игри со систем за автоматско пресметување(Патот&Брзина)


  •Нова генерација карти за играње на табла со“Систем за автоматско пресметување”патот&брзински дизајн
  •Недостаток на идеи?Барате нови ресурси?Еве еден сосема нов материјал кој ќе ја направи вашата игра повозбудлива,
  •УВ офсет печатење+UjV слој
  •Материјал:ПВЦ
  •Дебелина:0.28мм
  •Големина на картичката:63 x 88mm
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени


 • Јасна картичка за одбор игра - CCG63-CL02
  CCG63-CL02 : Јасна картичка за одбор игра
  ★НОВО★
  Јасна картичка за игра со играчки со стил на облека(Воини)

  •Нова генерација карти за играње на табла со“Стил на облека(Воини)”
  •Недостаток на идеи?Барате нови ресурси?Еве еден сосема нов материјал кој ќе ја направи вашата игра повозбудлива,
  •УВ офсет печатење+UjV слој
  •Материјал:ПВЦ
  •Дебелина:0.28мм
  •Големина на картичката:63 x 88mm
  •Нарачките од ОЕМ и ODM се добредојдени

 • Пакување за игра - 00
  00 : Пакување за игра
  ★НОВО★
  Пакување за игра

  •Така кутија
  •Капак и основен кутија
  •PS кутија
  •Тин кутија
  •Блиска лента
 • Алатки за игра - 01
  01 : Алатки за игра
  ★НОВО★
  Алатки за игра

  •Токени
  •Игра табла
  •Правилник
  •Коцки
  •Каталог
  •Песочен часовник

 • Најдобрите игри со карти - CCG63-CO01
  CCG63-CO01 : Најдобрите игри со карти
  Отстрани карта за одбор игра во боја тема

  •Нова генерација на карти за игра на табла во"боја тема"
  •Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив.
  •УВ офсет печат+UV слој
  •материјал:ПВЦ
  •дебелина:0.28мм
  •големина картичка:63 x 88mm

  комбинација на бои,пластична картичка,игра со карти
 • Одбор Игри картички - CCG63-FA01
  CCG63-FA01 : Одбор Игри картички
  Отстрани карта за одбор игра во стил на лице

  •Нова генерација на карти за игра на табла во"лице Тема"
  •Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив.
  •УВ офсет печат+UV слој
  •материјал:ПВЦ
  •дебелина:0.28мм
  •големина картичка:63 x 88mm

  лице,јасно пластична картичка,игра со карти
 • Одбор Игри со карти - CCG63-OI01
  CCG63-OI01 : Одбор Игри со карти
  Отстрани карта за Одбор Игри со квадрати илузија

  •Нова генерација на карти за игра на табла во"Оптичка илузија Тема"
  •Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив.
  •УВ офсет печат+UV слој
  •материјал:ПВЦ
  •дебелина:0.28мм
  •големина картичка:63 x 88mm

  оптичка илузија,трик уметност,јасно пластична картичка
 • Одбор Игри со карти - CCG63-CL01
  CCG63-CL01 : Одбор Игри со карти
  Отстрани карта за одбор игра во стил облека

  •Нова генерација на карти за игра на табла во"облека Тема"
  •Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив.
  •УВ офсет печат+UV слој
  •материјал:ПВЦ
  •дебелина:0.28мм
  •големина картичка:63 x 88mm

  промена облека,јасно картичка,игра со карти
 • Пластични Отстрани картичка - CCG63-MA01
  CCG63-MA01 : Пластични Отстрани картичка
  Отстрани карта за Одбор Игри со атлас на светот

  •Нова генерација на карти за игра на табла во"мапа Тема"
  •Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив.
  •УВ офсет печат+UV слој
  •материјал:ПВЦ
  •дебелина:0.28мм
  •големина картичка:63 x 88mm

  игра со карти,јасно пластична картичка,мапа
 • Прилагодено Одбор Игри - CCG63-OI02
  CCG63-OI02 : Прилагодено Одбор Игри
  Отстрани карта за Одбор Игри со Табела илузија

  •Нова генерација на карти за игра на табла во"Оптичка илузија Тема"
  •Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив.
  •УВ офсет печат+UV слој
  •материјал:ПВЦ
  •дебелина:0.28мм
  •големина картичка:63 x 88mm

  оптичка илузија,трик уметност,јасно картичка
 • Прилагодено пластични картички - CCG63-AN01
  CCG63-AN01 : Прилагодено пластични картички
  Отстрани карта за Одбор Игри со анимација дизајн

  •Нова генерација на карти за игра на табла во"анимација Тема"
  •Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив,
  •УВ офсет печат+UV слој
  •материјал:ПВЦ
  •дебелина:0.28мм
  •големина картичка:63 x 88mm

  јасно картичка,анимација,Гам картичка
 • Личен Одбор Игри - CCG63-VE01
  CCG63-VE01 : Личен Одбор Игри
  Отстрани карта за Одбор Игри со мотоцикли дизајн

  •Нова генерација на карти за игра на табла во"Тема на возилото"
  •Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив.
  •УВ офсет печат+UV слој
  •материјал:ПВЦ
  •дебелина:0.28мм
  •големина картичка:63 x 88mm

  мотор,пластична картичка,игра со карти
 • Пластични Игри со карти - CCG63-CO02
  CCG63-CO02 : Пластични Игри со карти
  Отстрани карта за Одбор Игри-замокот

  Нова генерација на картички за одборот игри со“замокот дизајн”
  Недостаток на идеи?Во потрага по нови извори?Тука е сосема нов материјал да се направи вашата игра повеќе возбудлив.
  УВ офсет печат+UV слој
  материјал:ПВЦ
  дебелина:0.28мм
  големина картичка:63 x 88mm

  боја,пластична картичка,замокот